Text Size

Login

Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postez ici vos demandes de support. Merci d'être le plus clair possible dans la formulation de vos problèmes.

Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby legaulois » Sun 6 Oct 2013 15:41

Bonjour,

je suis confronté à un problème avec la dernière version de Flexicontent lors de l'affichage d'une page de type catégorie.

En fait, depuis l'upgrade vers la toute dernière version, quand j'accès à une page de type catégorie, la bannière de mon site n'est pas visible. J'ai bien constaté ce problème tant sur mon site de production que sur mon site de développement après l'upgrade vers la dernière version.

Pour bien comprendre voici deux print screens :

OK en version 2.0.2 r1680

Image

Not OK en version 2.1.0 r1776

Image

Si quelqu'un peut m'aider à résoudre le problème.

Merci déjà.
legaulois
FLEXIcontent Fledgling
 
Posts: 7
Joined: Sun 6 Oct 2013 15:23

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby ggppdk » Sun 6 Oct 2013 21:14

Hello

different CSS is loaded by current version (or many people have done an extra change besides upgrading that may be relevant)

-- in 95% of cases we use CSS specific to FLEXIcontent to avoid styling issues with other extensions (/joomla templates)

-- if this is a CSS issue (styling issue e.g. a CSS rule hides the banner) a wed integrator with good CSS knowledge can fix this easily

Finally, it is 100% impossible to answer such a question without an online link to your site frontend (either post the link here, or you can send me a PM with link to your site, despite not being FLEXIcontent fault of 3rd party badly written CSS)

also include a picture of where the banner is, if it CSS i will give you CSS to fix this, or i will tell you if this is a due to Javascript error

Regards

-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite being huge extension) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!
User avatar
ggppdk
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 10939
Joined: Tue 14 Jun 2011 22:17
Location: Crete

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby micker » Mon 7 Oct 2013 10:07

tu peus passer en r1781 pour voir ?
1. If you have problem logging in our forums, PLEASE CLEAR BROWSER cookies that have flexicontent.org (or ALL cookies or try a different browser)

2. FLEXIcontent is Free but involves a very big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite being huge extension) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing reviews. Thanks!
User avatar
micker
Global Moderator
Global Moderator
 
Posts: 8155
Joined: Sat 3 Oct 2009 11:42
Location: toulouse

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby legaulois » Mon 7 Oct 2013 17:42

Dears,

thank you for your answer.

The upgrade to the last version is done but ... without result. The problem is always the same.

The problem appears only in the "categories" page.

ggppdk - I send you the information to access the website in private message. But actually, the site is yet in offline mode. Is it enough for you or must I put temporary the site online ?

Thank you for your help.
legaulois
FLEXIcontent Fledgling
 
Posts: 7
Joined: Sun 6 Oct 2013 15:23

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby legaulois » Mon 7 Oct 2013 17:43

Maybe another information, i've a php error display on the page :

Notice: Constant FLEXI_J16GE already defined in /home/cpmnbe/public_html/components/com_flexicontent/flexicontent.php on line 29

I don't know if it's linked.

Thx.
legaulois
FLEXIcontent Fledgling
 
Posts: 7
Joined: Sun 6 Oct 2013 15:23

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby ggppdk » Mon 7 Oct 2013 22:35

Hello

i do not have a Private message from you, did you send it to some other user?

-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite being huge extension) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!
User avatar
ggppdk
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 10939
Joined: Tue 14 Jun 2011 22:17
Location: Crete

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby ggppdk » Tue 8 Oct 2013 21:33

Hello

ok about, the notice this is printed because site OFFLINE, you can ignore it

about other problem i see the banner getting loaded properly,

only problem i found is 1 - 2 PHP notices getting printed because you have enable
"Error reporting" parameter to maximum in server TAB of Joomla Global configuration

-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite being huge extension) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!
User avatar
ggppdk
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 10939
Joined: Tue 14 Jun 2011 22:17
Location: Crete

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby legaulois » Wed 9 Oct 2013 06:11

ggppdk wrote:Hello

ok about, the notice this is printed because site OFFLINE, you can ignore it

about other problem i see the banner getting loaded properly,

only problem i found is 1 - 2 PHP notices getting printed because you have enable
"Error reporting" parameter to maximum in server TAB of Joomla Global configuration


Hello,

do you have seen the banner, when you click on the hyperlink "Fiches de montages et vidéos" ???

Because, for me I can't see it. On multiple computer, multiple browser impossible to display the banner when i go in the display of one category.

Image

http://hpics.li/46b93be

Thx for your help.
Last edited by legaulois on Wed 9 Oct 2013 08:35, edited 1 time in total.
legaulois
FLEXIcontent Fledgling
 
Posts: 7
Joined: Sun 6 Oct 2013 15:23

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby ggppdk » Wed 9 Oct 2013 07:29

Hello

the banner is not inside FLEXIcontent code

it is inside e.g. your template,
so i would know where to look, i saw a banner at top of your page

-- also if this banner is inside your Joomla template or in some 3rd party module why don't you first post to relevant author forum ?

i mean FLEXIcontent will not interfere with any properly written module or joomla template,
(except for loading jQuery)

-- also CSS issues to 3rd party extensions is rare because we always try to use FLEXIcontent specific CSS classes

about this banner, please remember i could not possibly know how your site looked before,

-- also as i said above is not FLEXIcontent code and neither i have been paid for anything,
but i took time to check your site and i did not find any JS error,

-- for me to help you i need something i can find,

e.g. original author of template or of module displaying the banner would know where to look

i saw a banner at top of your page (firefox/chrom) and i thought you meant that one
the banner i show also has some playback buttons

-- FLEXIcontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite being huge extension) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!
User avatar
ggppdk
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 10939
Joined: Tue 14 Jun 2011 22:17
Location: Crete

Re: Problème d'affichage de zone "bannière" en vue catégorie

Postby legaulois » Wed 9 Oct 2013 08:44

Hi,

Please don't be angry.

It was not my goal. I'm looking for a solution and i thank you for your help and the time spelling in the analyse of the problem.

The display of the banners is an extra-module : Slideshow CK display in the "position 15" of my template. The template is created with Artisteer.

That seems odd is that the banner isn't displayed only in the category page. ("Fiches de montages et vidéos").

In the creation item page, the module is displayed.

http://hpics.li/46b93be

Thank you for your help.
legaulois
FLEXIcontent Fledgling
 
Posts: 7
Joined: Sun 6 Oct 2013 15:23

Next

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest