tabs missing when edit an menu item

1 month 3 weeks ago #78005 by coerter
hello,

since the last joomla 3.9.15 update i have the problem that the tabs are missing in existing flexicontent menu entries. After saving the item, the tabs disappear. Has anyone an idea? See screenshot.

with regards

coweb
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 weeks ago #78006 by ggppdk
Hi

if you change backend language to English do they work ?


-- Flexicontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 weeks ago #78020 by coerter
No, with backend language english, we have the same problem. :huh:

with regards

coweb
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 weeks ago #78027 by ggppdk
Hello

if you do a hard refresh (CTRL-F5) does it work ?
did you try with other browsers ?


-- Flexicontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 2 weeks ago #78035 by coerter
I tested it with Chrome. But there is the same problem. After saving a Flexicontent menu, the tabs are hidden. The problem only occurs with flexicontent menu items. There is a JS error (see Chrome screenshot).

with regards

coweb
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 2 weeks ago - 1 month 2 weeks ago #78037 by ggppdk
Hello

are you using JCE Pro ?

Here is a relevant discussion and a version that works
https://www.joomlacontenteditor.net/support/forum/102848-typeerror-inst-getattribute-is-not-a-function-media-js-2-2352


-- Flexicontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 5 days ago #78126 by coerter
Thank you,

JCE Pro was the problem.

with regards

coweb

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.