Hawing problems with displaying fields

2 years 5 months ago - 2 years 5 months ago #73622 by laure2
Hello ,
so i hawe a problem if i do this php command
<?php echo $this->fields["field_name"]->display ; ?>
it displays my text field correctly
but in my inspector view i get
<div style="display:inline" itemprop="name">Value of the field</div>
and what i need is to get it only "value of the field" without the div if i create a new one it does just that , but if i use my old one (the one that i need cus it has like 500 entries and reentering them could waste time) it gives me with the div
so is it posible to set value of one field to another?
and maby i can fix my old field to display only text?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 5 months ago #73623 by laure2
Alredy fixed it the problem was with metadata just made it disabled and it works

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 years 5 months ago #73624 by ggppdk
Hello

to get the raw field values you can use:
[code]$item->fieldvalues[57]
[/code]where 57 is the ID of the field

See more here:
flexicontent.org/documentation/faq/70-de...stom-field-type.html

and here:
flexicontent.org/documentation/faq/71-fi...of-other-fields.html


-- Flexicontent is Free but involves a big effort on our part.
Like the our support? (for a bug-free FC, despite having a long list of functions) Like the features? Like the ongoing development and future commitment to FLEXIcontent?
-- Add your voice to the FLEXIcontent JED listing with a 5-star review. Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: vistamediajoomlacornerggppdk
© 2018 Flexicontent. All Rights Reserved.